Porsche 911 3.0 SC Targa

Deel deze occasion met anderen

Share vehicle on FacebookShare vehicle on Google BookmarksShare vehicle on TwitterShare vehicle on LinkedIn

Customer Options

Vehicle information has been updated: 01-12-2015

Recommend to friend Back to Overview
Vehicle Price
Price on Request
VIN Number
Model Year
1981
Mileage
66044 KM
APK Date
26-07-2017
Transmission
Manual
Color
bruin
Number of doors
3 Doors
Fuel Type
Gasoline
Motor size
2994 CC
Horsepower
202PK
Vehicle Condition
Very Good
Availability
5

Features Porsche 911

Bouwjaar: 1981
Kilometerstand: 66044 km
Versnellingtype: Handgeschakeld
Aantal deuren: 2
Brandstof: Benzine
Gewicht: 1130 kg
Cylinderinhoud: 2994 cc
Vermogen: 149 kW / 202 pk
APK datum: 26-07-2017
BTW/Marge: Marge
Kleur: bruin

Bijzonderheden
De vorige eigenaar van deze prachtige 911 SC Targa kocht in 2004 deze prachtige Porsche en vervulde zo zijn grootste wens. Op dat moment was de motor gereviseerd en klaar voor nog vele kilometers. Tijdens deze revisie zijn de kettingspanners vervangen voor de hydraulische uitvoering.

Sindsdien werd deze 911 door zijn eigenaar alleen uitgelaten met mooi weer zodoende heeft die nooit een spatje regen of pekel gezien. Er is alleen in de zomer mee gereden en wanneer er niet mee gereden werd stond deze keurig binnen gestald. De eigenaar was zo gesteld op zijn Porsche dat de olie na elke winter ververst werd, ondanks de weinige kilometers per jaar. Verkeerd van zowel buiten als binnen in uitzonderlijk nette conditie.

Deze Porsche 911 SC Targa is van 1981 en heeft 5 jaar in Duitsland rondgereden waarna die begin 1986 zijn leven begon als Nederlander. Het is dus een Europese auto met matching nummers.

11 jaar geleden is deze Porsche in zijn geheel overgespoten in de prachtige originele kleur palissander metallic. Sindsdien zijn er in de loop van de jaren een paar kleine plekjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn.

Beschikt over 204PK, en originele 16 inch Fuchs velgen met praktisch nieuwe banden. Tevens is die voorzien van een complete originele 6 in 2 uitlaatsysteem wat hem een prachtige sound geeft, maar ook een prachtige look. De originele uitlaat is ook aanwezig.

De Targa is recent voorzien van een nieuwe APK waar die glansrijk doorheen gekomen is. Voorzien van nieuwe remblokken voor, remschijven en remblokken achter. Vorig jaar is de complete koppeling vervangen, en afgelopen winter is er een nieuwe dynamo in gekomen.

Vorig jaar werkte de snelheidsmeter niet meer en is vervangen door eentje met een kilometerstand van 64dkm. De afgelezen stand is dus 64dkm maar de werkelijke stand is 395dkm. De motor is 5000km geleden gereviseerd en begint dus praktisch aan een nieuw leven.

De Porsche is een gegalvaniseerde uitvoering en dus is de bodem perfect.

De Porsche betreft een liefhebbersexemplaar en zoekt een baas die er net zo zuinig mee omgaat als zijn vorige. De luchtgekoelde Porsches zijn qua waarde de laatste jaren gigantisch aan het stijgen tot op de dag van vandaag blijven ze stijgen, en vooral de originele schaarsere Targa modellen.

---------------->
BEL VOOR MEER INFO MET 06 161616 60 (BERNARDUS VAN MAAREN) OF MAIL NAAR INFO@VANMAARENAUTOS.NL

ALLE INRUIL MOGELIJK!
BEZORGEN IS MOGELIJK!
FINANCIERING IS MOGELIJK

Blijf op de hoogte door ons te 'liken' op FaceBook.com/VanMaarenAutos

----------->
Alle inruil mogelijk, vul een INRUILFORMULIER in op onze website en u ontvangt binnen 24 uur een prijs indicatie.


Bezichtiging op afspraak,

-----06 16 16 16 60 -------- (Bernardus van Maaren)