BMW M6 Hamann - V10

Deel deze occasion met anderen

Share vehicle on FacebookShare vehicle on Google BookmarksShare vehicle on TwitterShare vehicle on LinkedIn

Customer Options

Vehicle information has been updated: 17-06-2015

Recommend to friend Back to Overview
Vehicle Price
Price on Request
VIN Number
85-RZ-SL
Model Year
2005
Frame type
Hatchback
Mileage
118362 KM
APK Date
01-01-1970
Transmission
0
Vehicle Traction
2 wheel back
Color
Zwart metallic
Interior Color
Oranje-zwart
Vehicle Weight
1685 Weight
Number of doors
3 Doors
Fuel Type
Gasoline
Motor size
4941 CC
Horsepower
567PK
Vehicle Condition
Very Good
Availability
5

Features BMW M6

Zeer bijzondere BMW M6 Hamann full options. Volledig carbon pakket, Brembo remsysteem en alle onderhoudsboekjes etc. aanwezig.

De BMW M6 is geintroduceerd in januari 2005. Het is de snelste versie in de 6-serie reeks.

In de M6 is hetzelfde 5,0 liter V10-blok gekomen als de BMW M5 met maar liefst 507pk. Dit is bij dit model opgeschroefd naar meer dan 576pk. Het is onbeschrijfbaar wat een vermogen er op het wegdek wordt gedrukt bij het intrappen van het gaspedaal. Het accelereren lijkt maar niet te willen stoppen.

Dit specifieke model is getuned door het tuningmerk Hamann. Deze duitse tuner heeft de V10 motor 69pk extra gegeven. Hamann Motorsport is één van de meest prestigieuse tuners van de wereld. In tegenstelling tot vele andere tuners die zich specificeren op één bepaald merk, pakt Hamann vele grote merken aan denkend aan: BMW, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche, Mini, Bentley, Range Rover, Aston Martin and Mercedes.

Rondom is er een nieuwe bodykit opgekomen, en zijn er in het interieur vele carbonnen onderdelen te vinden waaronder op het stuur, het middenconsole, en op de achterbank. Onder de motorkap is ook een groot carbonnen kap te vinden. Het stuur is compleet vernieuwd door Hamann met een waarde van maar liefst €15.000,-. Binnen is het dak voorzien van Alcantaraleder.

Vanzelfsprekend bevat deze BMW het bekende iDrive systeem. Een systeem in de auto waarmee de meest secundaire voertuig systemen te bedienen zijn. Met iDrive kan de gebruiker functies in de auto bedienen bijvoorbeeld:
Airco en kachel, radio/cd/dvd speler, het navigatiesysteem en het communicatiesysteem. Zo zijn er nog vele instellingen aanpasbaar aan de gebruiker zijn voorkeuren.

Een heerlijke auto voor de lange afstanden, maar zeker ook voor het snelle bochtenwerk. Bij het indrukken van de befaamde M-knop ontpopt deze BMW zich tot een beest en brengt de auto zich naar fenomenale snelheden. Onder de M-knop kan de gebruiker zijn favoriete instellingen plaatsen. Denkend aan meer pk's, schakeltijd etc.
Er is veel gedacht aan gewichtsbesparing, zo is het dak van koolstofvezel.

De BMW is in één van de speciaal voor de M lijn ontwikkelde kleuren gespoten. Over het algemeen lijkt de auto zwart, maar met een zonnetje erop komt er een mooie blauwe tint doorheen. Dit is goed op de foto's te zien.

Logo Van Maaren Exclusive